Όσοι  και όσες νομίζετε ότι το κούρεμα είναι απλώς ψαλίδισμα τριχών από το κεφάλι ,μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την άποψη σας.

Ένα ωραίο κούρεμα προσδίδει χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα σας και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας. Λέξεις όπως σχήμα, εμφάνιση και άποψη θα σας συνοδεύουν προσελκύοντας τα βλέμματα πάνω σας .

Ωστόσο τα κορίτσια της καλλιτεχνικής ομάδας δεν αρκούνται μόνο σ’ αυτό  καθώς είναι ταγμένα να υπηρετούν την ομορφιά και έτσι δίνουν  ιδιαίτερη έμφαση στο χτένισμα που ακολουθεί το κούρεμα. Σε ίσια ή σγουρά, σε ξηρά ή λιπαρά, σε λεπτά ή πυκνά και ατίθασα,προσθέτουν κάθε λεπτομέρεια ώστε να εμφανιστεί λαμπερή η γοητεία της κάθε πελάτισσας και του κάθε πελάτη.

Το νυφικό χτένισμα αποτελεί μαζί με το νυφικό μακιγιάζ μια ειδική κατηγορία και στο Σαλόνι Ομορφιάς αποδίδουμε την ιδιαίτερη προσοχή που απαιτείται.

Για την γυναίκα η μέρα του γάμου της αποτελεί την κορυφαία στυλιστική  της στιγμή,αλλά ταυτόχρονα είναι μέρα άγχους και αγωνίας. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η κυρία Διαμαντοπούλου χρησιμοποιεί το απάνθισμα της εμπειρίας της και εξαντλεί όλη της την ενέργεια ώσπου να βρεθεί μέσα από πρόβες ο τέλειος συνδυασμός σχεδίου και χρώματος, μετατρέποντας  εντέλει τη μέρα άγχους σε μέρα γεμάτη ενθουσιασμό. Άλλωστε η εμπιστοσύνη που εκπέμπει στις μέλλουσες νύφες επιβεβαιώνεται με τον ανεπανάληπτο αριθμό των 60 νυφικών χτενισμάτων σε ένα χρόνο.

Αν σε μία συνάντηση το πρώτο που αντικρίζει  κάποιος είναι το πρόσωπο και τα μαλλιά, το δεύτερο είναι τα χέρια.

Η ωραία εντύπωση που κάνει η εμφάνιση μας με έναν όμορφο συνδυασμό χτενίσματος και μακιγιάζ ,μπορεί να χαλάσει αν αμελήσουμε τον καλλωπισμό των νυχιών μας. Στο Σαλόνι Ομορφιάς έχουμε ενσωματώσει την υπηρεσία της φροντίδας των  νυχιών στα άνω και κάτω άκρα, μένοντας  πιστοί στη φιλοσοφία μας ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Έχουμε τη δυνατότητα να εναρμονίσουμε την χρωματική εμφάνιση κάθε απαιτητικής πελάτισσας, διότι  εμπλουτίζουμε συνεχώς  το χώρο μας με νέες σειρές χρωμάτων και πρόσθετων αξεσουάρ.

Τεχνικες εργασιες

Και εμείς όπως η φύση

Η φύση αλλάζει κατά τη διάρκεια του έτους και οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε για να έχουμε υγεία και ευεξία. Βασικός συντελεστής στην επίτευξη αυτού του σκοπού είναι η εμφάνιση μας και σε αυτήν κύριο ρόλο παίζει η κόμμωση των μαλλιών μας με τις διάφορες αποχρώσεις τους. Χρώματα ζεστά όπως το καλοκαίρι ,ψυχρά όπως ο χειμώνας και άλλοτε με διάφορους χρωματισμούς σαν την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Το σίγουρο είναι ότι στο σαλόνι ομορφιάς είτε πρόκειται  για σχέδιο με μπούκλες, είτε για μαλλιά με ίσια γραμμή,επιλέγουμε κατόπιν δοκιμών να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα από την κάθε εταιρία συμβάλλοντας με αυτόν τον έλεγχο στο κάλλιστο αποτέλεσμα.