Η καλλιτεχνικη ομαδα

Σαλόνι Ομορφιάς

Το πλατύ χαμόγελο και η αίσθηση ευφορίας που έχουν‚με το πέρας των εργασιών‚οι πελάτισσες και οι πελάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους‚είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας των τριών κομμωτριών-καλλιτεχνών.

Γιωτα Διαμαντοπουλου

Professional Hair Stylist

Η κυρία Παναγιώτα Διαμαντοπούλου είναι η υπεύθυνη της καλλιτεχνικής ομάδας. Αυτή θα κάνει την τελευταία βουρτσιά σ’ένα χτένισμα,απελευθερώνοντας κάποιο από τα μυστικά της πολυετούς εμπειρίας της,ώστε να του αποδοθεί πλήρως η αίγλη που του αρμόζει. Η τριαντάχρονη και πλέον συμμετοχή της στον καλλιτεχνικό κόσμο την οδήγησε σε σταθμούς από τις γειτονικές χώρες των βαλκανίων μέχρι και το κοσμοπολίτικο Λονδίνο,οδηγώντας την έτσι σε νέες πηγές έμπνευσης. Χαρακτηριστική είναι η σιγουριά που αποδίδει στους πελάτες και στις πελάτισσες αποτέλεσμα της οποίας είναι ο εκπληκτικός αριθμός των 60 νυφικών χτενισμάτων μέσα σε ένα χρόνο. Πλέον καθηγήτρια,προπονήτρια και τα τελευταία χρόνια πρόεδρος του καλλιτεχνικού τμήματος της Ένωσης Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης κ Περιχώρων.

1s
2s

Αθηνα Διαμαντοπουλου

Η Αθηνά εκφράζει την 5η γενιά των εκπαιδευτικών κύκλων που προήλθαν από το Σαλόνι ομορφιάς. Ο επαγγελματισμός της και οι ικανότητες που θα ήθελαν να έχουν οι περισσότερες συναδέλφησες της ηλικίας της, δίνουν τη δυνατότητα στις πελάτισσες να εμπιστεύονται απόλυτα την Αθηνά και να αφήνονται στα χέρια της ειδικά όταν πρόκειται για ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο συντελεί στην επιτυχία των υπηρεσιών.